Support & Kundtjänstmedarbetare på vår webbhotellsverksamhet

OM OSS

Diagonal Förlags AB är en mediakoncern med nio stycken dotterbolag som sedan 1989 arbetar med information i både tryckt och digital form. Vi söker nu hel och deltidsmedarbetare till teknisk support på vår webbhotellsverksamhet.

Vår webbhostingverksamhet omsätter idag c:a 10 miljoner kronor och servar c:a 4000 kunder. Vi agerar framför allt på den svenska och norska marknaden och har ett brett utbud på tjänster inom detta område. Vi erbjuder allt från design och markup till webbshoppar och programmerade specialmoduler. Vi erbjuder hosting både i Windows så som Linuxbaserade system. Vi arbetar normalt med ren HTML alternativt WordPress, men även Joomla och PHP är vanligt förekommande.

DIN ROLL

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge teknisk support och via telefon och e-post gentemot både den svenska och norska marknaden. Du kommer inom ramen för detta arbeta med problemlösning inom både hemsidor och e-postproblematik. Du kommer även hantera korta webbutvecklingsprojekt då du kommer hjälpa kunder med uppdateringar och tillägg på deras webbplatser.

DU

Vi söker dig som har god social förmåga med en positiv anda och ett stort intresse för webb och IT. Du skall ha lätt för att ta egna initiativ och kunna lösa problem. Du skall vara bekväm med att själv söka information både hos medarbetare och via webben för att kunna lösa din arbetsuppgift. Du är noggrann och välorganiserad även när du skall hantera flera simultana arbetsuppgifter. Du skall vara bekväm med att tala i telefon med kunder från både Sverige och Norge. Du skall ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift, kunskaper i Norska är meriterande men inget krav.

Du behöver inte ha en formell utbildning men meriterande kunskaper är: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SMTP, POP, IMAP, DNS, WordPress, Joomla, Photoshop, Dreamweaver.

ANSÖKAN

Känner du att det är dig vi söker? Maila då din ansökan direkt till: par.odqvist@diagonal.se

Skicka in din ansökan omgående, vi påbörjar rekryteringsarbetet direkt.